Paddocken

Promotion af Skandinavisk Galopsport

Paddocken er en promotion portal for alle i galopsporten, der gerne vil have eksponeret deres heste eller deres virksomhed. Der vises præsentationer af heste til salg, avlshingste, åringer der skal på auktion etc. Vil du bare sælge en anpart eller er du et stutteri der har flere heste der skal på auktion, så få SRP til at producere flotte præsentationsvideoer/billeder, som du kan få lagt ud på "Paddockens" hjemmeside. Her kan potentielle købere så få et visuelt spændende indtryk af hvad der er til salg i Skandinavisk galop. Ligeledes kan trænere og jockeyer promovere

deres ekspertise ved at profilere sig i "Paddocken".​

LIGHT VALLEY STUD

Located in Vejle, Denmark, Light Valley Stud represent quality breeding of thouroughbred bloodstock.

 

In 2014 they have two new foals by Motivator as well as Binary File.

 

Also two yearlings by Rock Of Gibraltar as well as Tiger Hill, that will be up for Auction this fall.

 

For more info contact:

Light Valley Stud

Bernt Dahl

Phone: +45 40259066

NP Racing

New website layout and production of commercial videos for Oslo base trainer, Niels Petersen by The Paddock

 

See the full product at

www.npracingnorway.com

Hvidegård Hestehotel

Hvidegården er en af de historiske stalde i Dansk galopsport, der blandt andet har lagt tag og folde til Franz Nutz og hans over 500 sejre på Klampenborg Galopbane.

Hvidegården tilbyder fast opstaldning, men lancerer som noget nyt i 2013 Hestehotel. Opstaldning per dag af rideheste og væddeløbsheste.

For mer info kontakt:

Berte Rasmussen

Tlf: 24638037

Email: team@hvidegaard.net

”York Stutteri vil fremover blive en base for alle, som går rundt med en opdrætterdrøm i maven, men som ikke selv har faciliteterne til at udleve drømmen. Vi har været igennem et stormvejr det seneste halvandet år, men vi er nu tilbage i sikker havn. Desuden ejer York Stutteri avlshingsten Binary File (Nureyev), hvis første årgang er 2 åringer i 2011, 50% af championhingsten Academy Award (Danehill), samt Richard Of York ("verdens dyreste teaser”). Også fremadrettet vil vi sikre os, at standarden af hingste på York Stutteri er af usædvanlig høj kvalitet”.

”Vores store vision er at drive York Stutteri til et sted, der kan betragtes som et samlingspunkt for fuldblodsavlen, hvor know-how og service kombineret med ”state-of-the-art” faciliteter og den centrale beliggenhed kommer til at gå op i en højere enhed”. - Alexander Elsass. Leder af York Stutteri.

For mere information:

Alexander Elsass

Tlf: 45 86 04 45

Email: ae@york.dk

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Præsentationer af 2014 åringer kommer senere på sommeren